Olemme perheyritys jo vuodesta 1994

Yrityksemme on perustettu v.1994 ja toimintamme on laajentunut vuosien mittaan yhden hengen pikkutoimistosta neljän työntekijän kokonaisuudeksi. Toimipaikkamme sijaitsee Naantalin keskustassa, aivan torin reunalla. Toimimme koko Turun talousalueella, mutta suurin osa myyntikohteistamme on luonnollisesti Turun länsipuolella. Tavanomaisten asuntokohteiden lisäksi olemme vahvasti erikoistuneet Turunmaan saariston loma-asuntokauppaan. Saaristo on tullut meille vuosien saatossa hyvin tutuksi useiden satojen välitettyjen lomakohteiden kautta. Teemme arvio- ja esittelykäynnit saaristoon kolmella eri veneellämme, kolmen eri välittäjän toimiesta, joten pystymme tehokkaaseen palveluun myös melko lyhyen huippusesonginkin aikana.

Perheenä "puhallamme yhteiseen hiileen"

Toimimme ”puhdasverisenä” perheyrityksenä (vanhemmat + kaksi lasta), mikä on kiinteistönvälitysalalla melko harvinaista. Perheen kesken on helpompi saada kaikki ”puhaltamaan yhteen hiileen” ja tällä on suuri vaikutus onnistumiseen myös asuntokaupassa. Toimeksiantojen hoidossa tulee matkan varrella hyvin monta työvaihetta, jolloin yhteisten arvojen ja tapojen mukaan toimiminen auttaa pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kyse ei ole mistään taikatempuista vaan yksinkertaisesti siitä, että toimeksiantajan etu on aina ykkösasia.

Yritysarvot

Arvojamme ovat rehellisyys, avoimuus ja vankka ammattiosaaminen. Näiden innoittamana olemme panostaneet paljon henkilökunnan koulutukseen ja yrityksemme on myös Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n laatukouluttama toimisto. Tähän sisältyy myös oman laatukäsikirjan laatiminen, jolloin sovitaan yhdessä yrityksen toimintatavoista. Jokaisella on halutessaan mahdollisuus tutustua laatukäsikirjaan toimistollamme.

Kehitystoiminta ja vastuullisuus

Osallistumme varsinaisen työmme ohella myös alan muuhun toimintaan. Näitä ovat mm. uusien kiinteistönvälittäjien kouluttaminen sekä jäsenpaikat Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n (SKVL) laatuvaliokunnassa ja eettisen toiminnan valiokunnassa. Näillä pyrimme antamaan oman panoksemme alan kehittämiseen ja samalla pysymään tiedon ”aallonharjalla” siitä, mitä asuntokaupparintamalla tapahtuu. Toimintamme alalla on huomioitu Mikan osalta SKVL:n kunniamerkillä (v. 2011), Leenan (v. 2011) ja Teemun (v. 2012) osalta ansiomerkillä. Toimintamme laatu on tunnustettu myös alan ulkopuolelta, sillä LKV Tuomiset Oy valittiin v. 2009 Vuoden yritykseksi Naantalissa.