Teemu Tuominen

Motto: ”Tyhjän saa pyytämättäkin”

  • Vastaava hoitaja
  • LKV-pätevyys
  • Ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto YKV
  • Auktorisoitu kiinteistöarvioitsija AKA- asuntoauktorisoitu
  • Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n valitsema valtakunnallinen Vuoden Välittäjä 2015
  • Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n Eettisen toiminnan valiokunnan jäsen / puheenjohtaja v.2013-2018, 2021-

 

Ala-asteikäisenä uravalintani oli selvä: minusta tulee kokki. Päätös pysyi pitkään ja toteutuikin aika lähelle, koska lopulta valmistuin Turun hotelli- ja ravintolaoppilaitoksesta Hotelli- ja ravintolaesimieheksi (nyk.restonomi). Ravintolatyöstä kertyi kokemusta yhteensä seitsemän vuoden ajalta monissa erilaisissa työtehtävissä.

Myyntityö alkoi kiinnostaa enemmän ja eri työtehtävistä kertynyt laaja asiakaspalvelukokemus auttoi siinä alkuun. Syksyllä 2000 oli aika siirtyä mukaan perheyritykseen ja töitä on riittänyt kiitettävästi. Vastapainona toimistotyölle ovat talvella salibandy ja hiihto, kesällä jalkapallo ja golf. Pitkän linjan saaristoihmisenä ympärivuotinen verkkokalastus pitää perheen tuoreessa kalassa.

Kiinteistönvälittäjän työssä pääsee työskentelemään hyvin monenlaisten ihmisten kanssa. Asunnon myynnissä tai ostamisessa on lisäksi yleensä kysymys taloudellisesti ihmisten elämän suurimmista asioista ja tämä asettaa suuren vastuun työntekoon. Koko elämäni ajan olen pyrkinyt aktiivisesti osallistumaan ja tekemään monipuolisesti asioita. Joskus vauhti on kasvanut hiukan liikaakin, mutta jokaisesta eri työstä ja harrastuksesta on tarttunut joitain hyödyllisiä taitoja ja tietoja. Tämä monipuolinen kokemus on auttanut tajuamaan sen, että jokaista ihmistä pitää kohdella omanlaisenaan asiakkaana, sillä ei ole olemassa ”keskivertoasiakasta”. Toinen keskeinen menestystekijä on täydellinen rehellisyys toiminnassa. Jos näihin asioihin ei pysty, luottamustakaan ei synny. Ja siitä – luottamuksesta – tässä työssä on kysymys.