Leena Tuominen

Motto: ”Kaikella on aikansa ja paikkansa”

  • LKV -pätevyys
  • Myyntisihteeri

 

Takavuosina en ikinä ajatellut toimivani kiinteistönvälittäjänä enkä aikoinaan myöskään hakeutunut ihanneammattiini kodinhoitajaksi. Hoitajaksi kuitenkin – hammashoitajaksi – mutta siinä työssä toimiessani allergia pakotti vaihtamaan alaa. Työ puolison kanssa samassa yrityksessä oli toisaalta järkiratkaisu, toisaalta tietoinen uhka parisuhteellemme. Oma avoin ja ulospäin suuntautuva luonteeni auttoi minua sopeutumaan tähän työhön. Ihmisten kanssa on kiva toimia.

Olen tavallani myös aika tarkka. Tarkka myös siinä, etten hyväksy sitä, että toista ihmistä käytetään häikäilemättömästi omaksi hyödyksi. Kun arvostan toista, se heijastuu takaisin. Ihmisen suuruuden näkee siinä miten hän suhtautuu toiseen ihmiseen. Minulle tärkeitä asioita ovat rehellisyys, aitous ja luotettavuus.

Lämmin kesäilta mökillä meren rannalla, sauna, pulahdus viileään mereen, hyvä ruoka ja sen kanssa lasillinen hyvää viiniä ovat minun voimanlähteitäni. Niin ovat myös pojanpoikamme Eelis, Nestori, Onni ja Toivo. Keski-ikäisenä naisena nautin myös syvällisistä keskusteluista joskus kipeistäkin aiheista. Ja juuri antoisissa keskusteluissa on omassa motossani oleva haaste: toisen ihmisen kuunteleminen.