Oskari Tuominen

Motto: "Yritetään yhdessä"

  • Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT)
  • Kiinteistöedustajan tutkinto KED
  • Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n Laatuvaliokunnan jäsen

Pienestä pitäen olen ollut vahvasti ulospäin suuntautunut sekä nauttinut suuresti sosiaalisesta kanssakäymisestä ihmisten kanssa. Tämä on varmasti yksi niistä syistä, miksi vuoden 2006 marraskuussa isäni ja äitini tarjosivat minulle paikkaa perheyrityksemme parissa.

Välittäjän työ oli minulle suurilta osin uutta, mutta 13 vuotta toimintaa vierestä seuranneena ja isäni mukana saaristossa kulkeneena oli vuosien saatossa takaraivoon vahvasti pinttynyt ajatus, että "mitä jos minäkin joskus...?" Tässä sitä nyt ollaan!

Työntekoani on tukenut koulutukset, mm. kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) sekä kiinteistöedustajan tutkinto (KED). Lisäksi toimin Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton Laatuvaliokunnan jäsenenä, Varsinais-Suomen Kiinteistönvälittäjien hallituksessa sekä Opetushallituksen alaisuudessa toimivan Kiinteistönvälitysalan tutkintotoimikunnassa.

Elämässä on oltava muutakin kuin työ, joten sopivaa vastapainoa tälle tuo perheeseemme v. 2011 syntynyt Onni sekä urheilu ja sen seuraaminen. Lähimpänä sydäntäni urheilun saralla ovat NHL, Valioliiga sekä suomalainen salibandy, jota itsekin olen pelannut lähes koko ikäni.

Myyntikohteet

Katso kaikki myynissä olevat kohteemme!

Lue lisää »

Saaristokauppa

Yrityksemme on erikoistunut Turun talousalueen mökkikauppaan.

Lue lisää »

Henkilöstö

Kiinteistövälitysalan perheyritys. Erikoisosaamisena saariston vapaa-ajan kohteet.

Lue lisää »

Hinnasto

Tutustu kilpailukykyiseen hinnastoomme ja pyydä tarjous!

Lue lisää »