Oskari Tuominen

Motto: "Yritetään yhdessä"

  • Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT)
  • Kiinteistöedustajan tutkinto KED

Pienestä pitäen olen ollut vahvasti ulospäin suuntautunut sekä nauttinut suuresti sosiaalisesta kanssakäymisestä ihmisten kanssa. Tämä on varmasti yksi niistä syistä, miksi vuoden 2006 marraskuussa isäni ja äitini tarjosivat minulle paikkaa perheyrityksemme parissa.

Välittäjän työ oli minulle suurilta osin uutta, mutta 13 vuotta toimintaa vierestä seuranneena ja isäni mukana saaristossa kulkeneena oli vuosien saatossa takaraivoon vahvasti pinttynyt ajatus, että "mitä jos minäkin joskus...?"

Työntekoani on tukenut koulutukset, mm. kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) sekä kiinteistöedustajan tutkinto (KED). Toimin tällä hetkellä Varsinais-Suomen Kiinteistönvälittäjien hallituksessa jonka lisäksi olen toiminut Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton Laatuvaliokunnan jäsenenä sekä Opetushallituksen alaisuudessa toimivassa Kiinteistönvälitysalan tutkintotoimikunnassa puheenjohtajana.

Olen vuosien varrella erikoistunut uudiskohteiden sekä vuokra-asuntojen välitykseen. Olemme toimineet yhteistyössä useiden rakennuttajien kanssa (mm. Peab, Treeva Rakennus, AuraRakennus, MVP Team). Lisäksi olen hallinnoinut usean sijoittajan asuntomassaa menestyksekkäästi jo yli 10 vuoden ajan. Aktiivista ja päättäväistä toimintatapaani on osattu arvostaa tilanteissa, joissa kaupan syntymiseen on vaadittu muutakin kuin pelkkä leveä hymy ja allekirjoitus.

Elämässä on oltava muutakin kuin työ. Elämä maaseudun rauhassa perheen ja kahden koiran kanssa tuo hyvää vastapainoa muutoin melko hektiselle yrittäjyydelle. Urheilu sen kaikissa muodoissa niin kentällä kuin katsomossa on ja tulee aina olemaan iso osa minua.

Myyntikohteet

Katso kaikki myynissä olevat kohteemme!

Lue lisää »

Saaristokauppa

Yrityksemme on erikoistunut Turun talousalueen mökkikauppaan.

Lue lisää »

Henkilöstö

Kiinteistövälitysalan perheyritys. Erikoisosaamisena saariston vapaa-ajan kohteet.

Lue lisää »

Hinnasto

Tutustu kilpailukykyiseen hinnastoomme ja pyydä tarjous!

Lue lisää »